RONDVAART Rotterdam 
 
 
Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam

Informatie of een
offerte aanvragen?

Vraag snel en makkelijk meer informatie of een offerte aan via het aanvraagformulier.

Of bel: 010-4146728

 

Onvergetelijke feesten aan boord van
klassieke salonboten
en luxe partyschepen

Exclusieve party-schepen speciaal voor uw feest
Er zijn vele keuze-mogelijkheden uit luxe partyschepen, zoals de Zuiderzee, de Amazone en de MXP De Maas.

De klassieke salonboten en traditionele zeilschepen zijn speciaal ingericht en uitgerust voor een geheel verzorgd feest waarbij aan alles is gedacht.

Zodra wij uw wensen kennen voor de invulling van uw feest kunnen wij u het juiste schip aanbieden dat bij uw specifieke wensen past.

 

Feest in de zeilen!

Feest op zeilend partyschip
De driemasterschoener Amazone uit 1929 met haar comfortabele en luxe ambiance is uitermate geschikt voor feesten met groepen van minimaal 25 en maximaal 125 personen.

De Amazone biedt de mogelijkheid om stil-liggend of varend feesten te houden waarbij de dansvloer kan worden vrijgemaakt een een band opgesteld kan worden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest aan boord van de Amazone.


 

Spetterend feest of verrassend bedrijfsuitstapje aan boord in Rotterdam.

Uw vaartocht kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met een rondrit in een speciaal voor uw groep gereserveerde historische tram, museumbezoek of stadswandeling onder begeleiding van ervaren gidsen.

Informeer naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke belevenis in Rotterdam.

tel.: 0622-787207

 

Luxe partyvaarten in Rotterdam en omgeving:
Uitgelezen mogelijkheden voor uw evenement!

Voor advies op maat
bel 010 - 414 67 28

Luxe partyvaarten op maat:
Voor elk feest een passende vaart!

Luxe partyschepen, zeilschepen of salonboten zijn prachtige locaties om een feest te geven voor elke gelegenheid!
Uw feest aan boord wordt perfect georganiseerd en in de uitvoering begeleid. Er zal u en uw gasten aan niets ontbreken. Wij kunnen zorgen voor luxe aankleding van de accommodatie, entertainment, culinaire invulling, wijnen, drukwerk, fotograaf, vervoer, speciaal bloemwerk, hostess services, parkeerzieningen, routebeschrijvingen en afscheidscadeautjes.

Wij bespreken graag met u uw wensen voor
een onvergetelijk feest.

 

De mooiste dag van uw leven:
Trouwen aan boord!

De dag waarop u en uw partner het jawoord geven, moet natuurlijk de mooiste dag van u leven worden. Wat is dan beter dan letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Verras uw familie, vrienden en kennissen met een onvergetelijk feest aan boord van de driemastschoener Amazone. Met u als stralend middelpunt is de Amazone een unieke locatie voor uw diner, receptie, avondfeest en zelfs uw fotoreportage. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd door de zeer professionele crew. Uiteraard wordt het programma geheel samengesteld naar uw wensen. Samen met de Amazone zeilt u een nieuw tijdperk in uw leven binnen.

Trouwen aan boord is op verschillende plaatsen mogelijk.
Wij bespreken graag de mogelijkheden en uw wensen.

 

Feestelijke rondvaart
op het klassieke salonschip Zuiderzee

Begin 2006 is het klassieke salonschipZuiderzee uit 1927 aan onze vloot toegevoegd. Het schip is zeer geschikt voor groepen tot 150 gasten. Buiten heeft u een wijds uitzicht vanaf het bovendek en binnen kunt u een heerlijk drankje halen bij de bar of lekker bijkletsen in één van de ruime salons. Beide salons bieden ruim plaats voor 110 gasten. Zoekt u een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of reünie, dan bent u hier aan boord aan het juiste adres.

Informeer naar de mogelijkheden voor een spetterend feest aan boord van de Zuiderzee.

 

Partytime aan boord van de
radersalonboot Kapitein Anna

De radersalonboot Kapitein Anna met haar karakteristieke sfeer uit de twintiger jaren is een luxe partyschip geschikt voor de meest prestigieuse feesten. Tijdens het varen zijn in de radersalon de grote schepraderen te bewonderen terwijl ze hun zware voortstuwingswerk doen. Exclusieve feesten kunnen het gehele jaar worden georganiseerd voor gezelschappen tot 375 gasten. Met perfecte catering en spetterend entertainment.

Graag doen wij u een voorstel op maat voor een geweldig feest op de Kapitein Anna in Rotterdam of omgeving. U kunt ons hiervoor bellen of het aanvraagformulier op deze site ingevuld aan ons mailen.

 

Feest op het Haringvliet

Het uitgestrekte water van het Haringvliet is ook een heerlijke plek om aan boord een feest te houden. Een hapje en een drankje binnen hand bereik, terwijl het Zuid-Hollandse landschap aan u voorbij trekt. Aan het Haringvliet liggen tal van oude havenplaatsen. Deze plaatsen zijn leuk om te bezoeken en ook zeer geschikt om vanuit te vertrekken. Een bijkomend voordeel is de ruime parkeergelegenheid die de plaatsen langs het Haringvliet bieden.

 

Meer informatie?

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden voor luxe partyvaarten in Rotterdam en omgeving


Telefoon: 010 - 414 67 28

Tips en Ideeën

Trouwen aan boord
Feest in de zeilen
Kapitein Anna partytime
Feest op Haringvliet

 

Andere wensen?

Informeer naar de vele mogelijkheden voor uw feest op onze schepen in Rotterdam en omgeving.

Voor al uw vaar-tochten kunt u een offerte op maat aanvragen.

 

Luxe accommodaties: Geschikt voor elke gelegenheid

De luxe accommodatie aan boord van de partyschepen doet niet onder voor restaurants en feestzalen aan wal. Groepen van 10-1500 personen kunnen een onvergetelijk feest op het water beleven.

Heeft u plannen voor een feest aan boord van één van de schepen? Wij bespreken graag uw wensen en laten u met plezier de schepen zien.

Culinaire verzorging tot in de puntjes

Heerlijke homemade hapjes en culinaire gerechten
Uw verblijf aan boord wordt qua verzorging geheel op uw wensen afgestemd. Alle schepen die wij u voorstellen zijn uitgerust met een uitstekend geoutilleerd kombuis. U kunt kiezen uit vele mogelijkheden voor de culinaire invulling van uw feest. Van een uitgebreid koud/warm buffet tot aan het serveren van tongstrelende culinaire gerechten aan tafel.

Natuurlijk kunt u aan boord ook genieten van de heerlijke 'homemade' hapjes en van de vele bijzondere drankjes die in de bar voorhanden zijn.

Graag bespreken wij met u de culinaire invulling van uw feest.

 

Entertainment

Muziek brengt mensen bij elkaar!
Op uw feest mag entertainment niet ontbreken. Uw feest is
pas echt compleet met de juiste muziek. De muziek wordt geheel afgestemd op de sfeer, uw wensen en de
grootte van uw groep. Van scheepsmuzikanten, het Shanty koor of een leuke band, wij regelen het in overleg met u.

Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

 

Tot ziens
aan boord van één
van de partyschepen

Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam
 

© 2017 Rederij Halfland | www.partyschepencentrale.nl | rederij@halfland.nl | 0622-787207

RONDVAART Rotterdam