RONDVAART Rotterdam 
 
 
Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam

Informatie of een
offerte aanvragen?

Vraag snel en makkelijk meer informatie of een offerte aan via het aanvraagformulier.

Of bel: 010-4146728

 

Rondvaart op een exclusief
voor uw groep gereserveerd schip

De salonschepen van de Maasexpres MXP De Maas en MPX Tender worden voor uw rondvaart exclusief voor uw groep gereserveerd. Deze salonboten zijn bij uitstek geschikt voor een rondvaart door de imposante en levendige havens van Rotterdam.

MXP De Maas
is een schip gebouwd in 1960 en is geschikt voor groepen van maximaal 150 personen. Er is een groot bovendek met zitplaatsen voor 75 personen, een ruime salon voor eveneens 75 gasten, een kleine bar en een toilet aan boord. Het schip vaart het hele jaar door.

MPX Tender
is een schip gebouwd in 1986 en bedoeld voor een rondvaart met kleinere groepen tot maximaal 40 personen. In de binnensalon van MPX Tender is een schuifdak dat met mooi weer kan worden geopend. Ook de MPX Tender vaart het hele jaar door.

 

Luncharrangement Erasmus

Tijd: 11:00-13:00 uur
Inschepen: Leuvehaven
Groep: Max
. 150 gasten

De 2 uur durende rondvaart op het exclusief voor u gereserveerde partyschip voert langs de skyline van Rotterdam, de Kop van Zuid en de Erasmusbrug richting de werkhavens, zoals de Eemhaven en de Waalhaven. Aan boord krijgt u een apéritief en wordt een broodjeslunch geserveerd.

Prijs: € 675,00 plus
€ 12,50 p.p (incl. 6% btw, koffie of thee met gebak en broodjeslunch). De prijs is exclusief extra drankjes.

 

Havenrondvaart
vanuit Schiedam

Duur: 2 uur
Inschepen: Buitenhaven
Groep: Max
. 30 gasten

U vertrekt vanuit de Buitenhaven, vlak naast de Koemarkt in Schiedam voor een rondvaart door het Rotterdamse havengebied. Nadat u 2 uur heeft kunnen genieten van het bedrijvige Rotterdamse havenleven vaart het schip weer de Buitenhaven in.

 

Korte rondvaarten in Rotterdam en omgeving:
Een bezoek aan Rotterdam kan niet zonder!

Meer informatie of advies op maat?
Bel 010 - 4146728

De altijd levendige havens van Rotterdam staan garant
voor een geslaagde rondvaart

Leuke rondvaart in Rotterdam en omgeving!
Het water in Rotterdam en omgeving is dé locatie voor een bijzonder uitstapje met een groep. Wat dacht u van een rondvaart met een klassieke salonboot? Misschien als familieuitstapje of ter gelegenheid van een afdelingslunch of bedrijfsuitje? Of wat vindt u van uitgebreid lunchen aan boord met uw relaties met de Rotterdamse skyline op de achtergrond? Bekijk onze rondvaart programma's.

Heeft u andere wensen dan de aangeboden rondvaarten?
Wij bespreken dit graag met u: 010-4146728

 

Havenrondvaart Rotterdam
met heerlijke uitgebreide lunch aan boord

Geniet van de wereldhaven Rotterdam tijdens uw lunchbreak

Tijd: 11:00-14:00 uur (3 uur)
In-ontschepen: Parkhaven (bij de Euromast)
Groep: Minimaal 60 gasten

De 2 uur durende rondvaart aan boord van MXP De Maas voert langs de prachtige skyline van Rotterdam. U ziet de Kop van Zuid met enorme gebouwen en bijzondere architectuur. Het schip vaart langs de Erasmusbrug en richting Eemhaven en de Waalhaven, waar u de bedrijvigheid van de wereldhaven in volle glorie kunt zien. Na het apéritief wordt u verrast door onze scheepskok met de lunch met warme uitbreiding in buffetvorm.

Prijs: € 55,00 p.p (incl. aperitief, lunch en 6% btw).

 

Korte havenrondvaart Rotterdam
met koffie, thee en gebak

Beleef de grootste haven ter wereld!

Tijd: 10:00-11:30 uur (duur 1,5 uur )
In-ontschepen: Maasexpressteiger Leuvehaven
Groep: Vanaf 30 gasten € 15,00 per persoon

MPX De Maas of MPX Tender ligt exclusief voor uw groep gereed. Aan boord krijgt u koffie of thee met gebak. De 1,5 uur durende rondvaart voert door de indrukwekkende havens van Rotterdam en kunt u uitgebreid genieten van Rotterdam als wereldstad en wereldhaven. U vaart langs de imposante bouwwerken van Rotterdam tot in de bedrijvige havens de Merwehaven en de Waalhaven. Rond 11:30 uur vaart het schip weer onder de Erasmusburg door de Leuvehaven in.

Prijs: € 450,00 bij 10-30 gasten (incl. 2 koffie of thee met gebak, 6% btw). Bij meer dan 30 gasten wordt per persoon € 15,00 in rekening gebracht.

 

Ketelbinkie arrangement:
Een uitgebreide havenrondvaart met lunch

Tijd: 10:00-13:00 uur (3 uur)
In-ontschepen: Leuvehaven
Groep: Maximaal 150 gasten

U wordt aan boord van het exclusief voor uw groep gereserveerde partyschip ontvangen met een vers kopje koffie of thee en appelgebak voor een 3 uur durende havenrondvaart. De rondvaart voert langs de Erasmusbrug, het oude Scheepmakers-kwartier, de Veerhaven en de Parkhaven. Dan wordt er koers gezet naar de St. Jobshaven, Schiehaven en vaart u langs historisch Delfshaven en de bedrijvige Merwehaven, Eemhaven en de Waalhaven. Terugvarend ziet u nog de Maashaven, Rijnhaven en Kop van Zuid. Tijdens de rondvaart krijgt u een lunch in buffetvorm geserveerd.

Prijs: € 875,00 plus €19,95 p.p (incl. 2 koffie of thee met gebak, 1 consumptiebon, lunch en 6% btw). De prijs is exclusief extra drankjes.

 

Molens en Jenever tocht

Tijd: 10:00-14:00 uur (4 uur), een prachtige rondvaart met bezoek aan historisch Schiedam inclusief 2 kopjes koffie/thee met cake en broodjeslunch
In-ontschepen: Leuvehaven
Groep: Van 10 tot 80 gasten

Om 10:00 uur vertrekt MPX De Maas of MPX Tender vanuit de Leuvehaven in Rotterdam voor een 1 uur durende vaartocht naar Schiedam. Ontvangst met koffie/thee met cake. Na passage van de sluis vaart het schip verder richting het centrum van Schiedam en meert het schip af vlakbij de Koemarkt. Uw gasten hebben 1 uur de tijd om de Schiedamse stad te bekijken dat bekend staat om zijn Jenever. Om 12.00 uur vertrekt het schip weer voor een 2 uur durende vaartocht door de havens en langs de skyline van Rotterdam. Broodjeslunch wordt in buffetvorm geserveerd. Om 14.00 uur meert het schip weer af in de Leuvehaven.

Prijs: arrangementsprijs voor rondvaart € 895,00 plus € 12,50 per persoon (incl. 6% btw, 2 kopjes koffie en/of thee met cake en broodjeslunch). De prijs is exclusief extra drankjes. Op zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 125,00 in verband met extra kosten voor de sluispassage in Schiedam.

 

Bijzonderheden bij vermelde prijzen

De vermelde prijzen gelden uitsluitend bij de vermelde vertrek- en aankomsttijden en bij in-en ontschepen in de vermelde havens. Bij vertrek en aankomst elders in Rotterdam wordt € 100,00 (excl. 6% btw) voorvaarkosten berekend.

 

Meer informatie?

Wij informeren u graag over alle rondvaartmogelijkheden in Rotterdam en omgeving:

0622-787207

Tips en Ideeën

Korte havenrondvaart
Lunch rondvaart
Ketelbinkie rondvaart
Euromast arrangement
Erasmus arrangement
Rondvaart Borreltime
Rondvaart Schiedam
Molens & jenever tocht

 

Geen standaard rondvaart en heeft u andere wensen?

Informeer ook naar de mogelijkheden voor een exclusieve rondvaart met uw groep in Rotterdam en omgeving.

Voor al uw vaar-tochten kunt u een offerte op maat aanvragen.

Of bel ons op:
0622-787207

 

Rondvaart op maat: Exclusieve tochten
voor uw groep

Naast de vermelde standaard rondvaarten en arrangementen verzorgt de Maasexpres ook exclusieve rondvaarten voor uw groep. U maakt geen standaard rondvaart maar u kunt zelf aangeven waar uw belangstelling naar uitgaat.

Al vanaf € 275,00 (excl. 6% btw) ligt een schip voor u klaar.

Informeer naar de vele mogelijkheden: 0622-787207

 

Havenrondvaart met Lunch op de Euromast

Tijd: 11:00-12:30 uur
Inschepen: Parkhaven
Groep: Max
. 80 gasten

Bekijk de havens eerst vanaf het water en dan vanaf het topje van de Euromast!
Aan boord van MXP Tender heten wij u welkom met een kopje koffie, thee en gebak. De 1,5 uur durende rondvaart voert door fascinerende havens en langs indrukwekkende bruggen, bouw- en kunstwerken. Als apéritief krijgt u aan boord een schippers-bitter. Om 12:30 uur ontschepen de gasten voor een bezoek aan de Euromast en een koffie-tafel in het Panorama-restaurant. Na de lunch kunt u genieten van een fenomenaal uitzicht in de Euroscoop.

Prijs: € 695,00 plus
€ 27,95 p.p (incl. 6% btw, genoemde consumpties aan boord, toegang Euromast en Euroscoop en koffietafel).

 

Rondvaart
Borreltime

Tijd: 15:30-18:00 uur
Inschepen: Leuvehaven
Groep: Max
. 150 gasten

2,5 uur borrelen aan boord van #233#233n van onze salonboten en samen met uw vrienden, familie of collega's genieten van de prachtige skyline van Rotterdam.

Prijs: € 850,00 en € 4,50 p.p.(incl. 6% btw, schippersbitter en borrelmix). De prijs is excl. extra drankjes en hapjes.

Wij bespreken graag met u uw aanvullende wensen: 010-4146728 of 0622-787207

 

Tot ziens
aan boord van één
van onze schepen

Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam
 

© 2017 Rederij Halfland | www.partyschepencentrale.nl | rederij@halfland.nl | 0622-787207

RONDVAART Rotterdam