RONDVAART Rotterdam 
 
 
Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam

Informatie of een
offerte aanvragen?

Vraag snel en makkelijk meer informatie of een offerte aan via het aanvraagformulier.

 

'I am sailing on...'
de Rotterdamse Wateren

In Rotterdam en omgeving zijn er vele mogelijkheden om de zeilen te hijsen. Er kan een zeiltje worden gezet in de Rotterdamse haven met de prachtige skyline van Rotterdam op de achtergrond. Voor de enthousiaste zeilers is er in de omgeving van Rotterdam voldoende ruimer vaarwater. Denkt u maar eens aan het uitgestrekte Haringvliet bij Hellevoetsluis.

 

Zeilen op historische zeilschepen

De zeilschepen van Rederij Halfland zijn allen van een respec-tabele leeftijd en onderdeel van het Nederlands cultuur-goed.

Deze historische zeilschepen zijn speciaal ingericht en uitgerust voor geheel verzorgde zeil-tochten waar het u aan niets ontbreekt.

De Amazone
De driemastzeilschoener 'Amazone' is gebouwd in 1929. Het zeilschip heeft haar vaste ligplaats in de historische Veerhaven in Rotterdam of de Koopvaardijhaven in Hellevoetsluis. De Amazone is uitermate geschikt voor een gezelschap van 25 tot 125 personen.


De Rosa van Delft
De tweemastzeilklipper Rosa van Delft is gebouwd in 1905 en heeft haar thuishaven in Hellevoetsluis. Dit zeilschip is voor een gezelschap van 10-35 personen zeer geschikt. Het interieur is uitgevoerd in sfeervol mahonie. De salon in het dekhuis, met bar heeft een ruim uitzicht naar buiten.

 

Tot ziens
aan boord van één
van de zeilschepen

 

Zeilvaarten voor actieve en passieve zeilers:
Genieten van water en wind en een perfecte verzorging!

Meer informatie of advies op maat?
Bel 010-4146728 of 0622-787207

Spectaculaire zeilvaarten
vanuit Rotterdam en omgeving

Actief zeilen op het ruime sop en met zijn allen genieten van de mooie omgeving. Een zeilschip leent zich uitstekend voor een dag zeilen met uw collega's op de wateren in en buiten Rotterdam. Of voor een dagtocht met vrienden en familie om uw verjaardag of jubileum te vieren. U kunt actief meezeilen, lekker buiten ontspannen of genieten van de geheel verzorgde catering aan boord.

Er zijn diverse zeiltochten mogelijk op de Rotterdamse wateren en het Haringvliet bij Hellevoetsluis.

Informeer naar de mogelijkheden voor zeilvaarten.
Wij maken graag een programma op maat voor u!

 

Zeilen met uw collega's
vanuit Rotterdam of Hellevoetsluis

Actief, sportief, lekker buiten, geheel verzorgde catering en versterking van de teamgeest.
Wat dacht u van een dag zeilen met uw collega's op de Rotterdamse wateren. Een fijne dag erop uit met het bedrijf. Onder begeleiding van deskundige bemanning voert u zelf de zeilmanoeuvres uit. Hierbij is het belangrijk dat er gewerkt wordt in teamverband. U leert uw collega's van een andere kant kennen. Uiteraard wordt op deze actieve zeildag de inwendige mens niet vergeten. Een gegarandeerd succes!

Graag stellen wij een programma op maat voor u samen voor een fantastische zeildag.

 

Geheel verzorgd VOC arrangement:
Zeilen vanuit Rotterdam

Tijd: 14:00-20:00 uur (6 uur)
In-ontschepen: Veerhaven in Rotterdam
Groep: Minimaal 40 gasten

Om 14:00 wordt u verwelkomd aan boord van de driemastzeil-schoener Amazone met een kopje koffie of thee met boterkoek. De Amazone begint de tocht langs de Erasmusbrug en de Kop van Zuid en vaart richting Schiehaven. Van 15:00 tot 17:00 uur ligt de Amazone afgemeerd in de Schiehaven terwijl u een bezoek brengt aan de speciaal ingerichte VOC-tentoonstelling en de werkplaatsen waar het VOC schip De Delft exact wordt herbouwd. Om 17:00 uur bent u weer aan boord voor een drankje met borrelgarnituur. Ondertussen wordt van wal gestoken voor een culinaire vaartocht op de rivier. Zo mogelijk wordt zeil gezet waarbij uw gasten kunnen assisteren. Om 18:00 uur staat het speciale VOC-buffet voor u opgesteld in de grote lounge. Na het buffet wordt nog een kopje koffie of thee geserveerd en om 20:00 uur ligt het schip weer afgemeerd in de Veerhaven.

Prijs: € 2750,00 plus € 62,50 p.p (incl. 6% btw, scheepshuur, servicekosten, catering, drankjes uit het nationaal pakket en een bezoek aan de Scheepswerf De Delft).

 

Uitwaai arrangement vanuit Hellevoetsluis
aan het Haringvliet

Verwen uw personeel en relaties eens
met een unieke zeildag!

Tijd: 10:00-20:00 uur (10 uur)
In-ontschepen: Koopvaardijhaven in Hellevoetsluis
Groep: Van 16-35 gasten

Om 10:00 uur wordt u verwelkomd aan boord van één van onze zeilschepen in Hellevoetsluis met een vers kopje koffie of thee en een heerlijke traktatie van de bakker. Het zeilschip vaart het Haringvliet op en uw gasten kunnen actief meezeilen. De zeilen worden gehesen en de vallen, schoten, bullentalies, neerhalers, zwaardlieren en bakstagen worden bediend. Als het schip op koers ligt en u geniet van het prachtige uitzicht op het Haringvliet, wordt er rondgegaan met een lekker schippersdrankje en een hapje. Wij serveren u een lekker scheepsbuffet als lunch. Een combinatie van visgerechten, vleesschotels, kaasplateaus en aan boord klaargemaakte salades. U kunt de hele dag aan boord blijven, maar het is ook mogelijk een plaatsje te bezoeken. Tijdens borreltijd wordt een oorlam geschonken. Het schip wordt weer afgetuigd en zoekt een plekje in de thuishaven Hellevoetsluis. Het diner wordt in de haven aan boord gebruikt. Om de dag op een speciale manier met elkaar af te sluiten, kunt u scheepsmuzikanten laten komen. Nog een kopje koffie en dan vangt de reis naar huis om 20:00 uur aan.

Prijs: € 65,00 p.p bij minimaal 16 gasten, inclusief drankjes, lunch, dinner en tussendoortjes. Exclusief scheepshuur à € 975,00 (excl. 6% btw), scheepskosten à € 150,00 (excl. 19% btw) en scheeps-muzikanten à € 975,00 (excl. 6% btw).

 

Meer informatie?

 

Alle informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid op de zeilschepen in Rotterdam
en omgeving wordt u graag verstrekt op:

010 - 4146728 of 0622-787207

 

Tips en Ideeën

VOC arrangement
Uitwaai arrangement
Sportieve zeiltocht
Zeilen met collega's
Rotterdamse wateren

 

Heeft u andere
wensen voor uw zeiltocht?

U heeft veel keuze-mogelijkheden in zeiltochten vanuit Rotterdam en omgeving. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste schip voor uw zeiltocht met uw bedrijf, vereniging, vrienden of familie.

Voor al uw vaar-tochten kunt u een offerte op maat aanvragen.

Of bel ons op:
010-4146728 of 0622-787207

 

Zeilvloot op het Haringvliet

Naast de vermelde zeilschepen Amazone en Rosa van Delft kunnen wij u vanuit Hellevoetsluis altijd meer zeilschepen aanbieden, zoals Hollandsch Diep, Hollandia en het zeilschip Linquenda II.

 

Uw vaartocht
wordt tot in de
puntjes verzorgd

Uw vaartocht wordt perfect georganiseerd en tot en met de uitvoering begeleid. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei aanvullende diensten zoals excursies aan wal, scheepsmuzikanten, hotelovernachtingen en vervoer op maat.

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

 

Sportieve zeiltocht

Tijd: 10:00-17:00 uur
Inschepen: Veerhaven
Groep: Max. 12 gasten

De tweemastschoener Sage is uitermate geschikt voor een sportieve zeiltocht met een klein gezelschap. Vertrekhaven van de Sage is de Veerhaven in Rotterdam of in overleg de Koopvaardijhaven in Hellevoetsluis. Het is ook mogelijk om vanuit andere havens in Rotterdam en omgeving te vertrekken. U kunt een hele dag zeilen met uw gasten, maar een dagdeel (max. 4 uur) behoort ook tot de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een programma samen met u op zodat de zeildag een onvergetelijke dag voor u wordt.

010-4146728 of 0622-787207

Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam
 

© 2017 Rederij Halfland | www.charterschip.nl | rederij@halfland.nl | 010-4146728 of 0622-787207

RONDVAART Rotterdam