Rondvaart Rotterdam 

Evenementen en bedrijfsfeesten.


Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam

Informatie of een
offerte aanvragen?

Vraag snel en makkelijk meer informatie of een offerte aan via het aanvraagformulier.

Of bel: 010-4146728

 

Maritiem vergaderen

Succesvol vergaderen
De salonboten en de zeilschepen zijn uitermate geschikt als locatie voor uw vergaderingen. Aan boord bent u in een informele omgeving die inspireert tot een succesvol samenzijn. Voor eventuele audio visuele hulpmiddelen en vergadermateriaal wordt gezorgd. De culinaire invulling wordt geheel afgestemd op uw wensen. Want een geslaagde vergadering
is het doel.

Meer informatie over vergaderen aan boord: 010-4146728

De salonboten en zeilschepen kunt u bekijken op: www.scenicship.nl

 

Combineer uw rondvaart met actieve activiteiten aan wal

Fietsen, steppen of wandelen met gids
Laat uw gasten genieten van een rondvaart op de Rotterdamse wateren en de wereldstad Rotterdam actief ontdekken.

Zo is het mogelijk om onder leiding van een gids al fietsend, steppend of wandelend Rotterdam te verkennen.

Wij doen u graag meer suggesties voor actieve activeiten aan wal: 010-4146728

 

Ideeën voor
een dagje uit

De vaartochten zijn speciaal samengesteld voor een bezoek aan allerlei musea en attracties en voor excursies.

Hierbij kunt u denken aan:
• Havenmuseum
• Prins Hendrikmuseum
• Kunsthal
• Euromast
• Museumpark
• Wereldmuseum
• De Euromast
• Architectuurmuseum
• Stadion De kuip
• Diergaarde Blijdorp
• Luxor Theater

 

Thema's voor uw vaarttocht

Uw personeelsuitstapje of evenement kan geheel worden afgestemd op uw doelgroep door middel van een thema.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw evenement of bedrijfsuitstapje laten organiseren in het kader van teambuilding, Rotterdam als waterstad, cultuur, architectuur, historie of kunst.

Er zijn vele ideeën en mogelijkheden. Wij geven u graag meer suggesties:
010-4146728

 

Evenementen en Bedrijfsfeesten:
Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Voor advies op maat
bel 010 - 414 67 28

Salonboten, zeilschepen en luxe partyschepen:
Dé perfecte locatie voor uw evenement of bedrijfsfeest!

Het succes van een evenement wordt sterk bepaald door de locatie. Steeds vaker wordt het water gekozen als decor voor bijzondere evenementen en bedrijfsfeesten met collega's of zakenrelaties. Belangrijke persconferenties, feestelijke introducties van nieuwe producten, managementtrainingen, workshops en bijvoorbeeld relatiemarketingprogramma's krijgen varend een extra dimensie.

 

Bedrijfsfeest op een zeilende partyboot

Organiseer een bedrijfsfeest op een zeilende partyboot. Een ervaring die uw personeel nog lang bij blijft!
Een vaartocht met een zeilschip behoort ook tot de mogelijkheden op de Maas en het Haringvliet. Rederij Halfland is op dit terrein expert. Een platbodem is uitermate geschikt voor zeiltochten. Op een zeilboot met de zeilen op kunt u geheel verzorgd een bedrijfsfeest of evenement organiseren. Aan boord mag een scheepsmuzikant voor het entertainment niet ontbreken. Een zeilcharterschip leent zich uitstekend voor een dagtocht ter gelegenheid van een personeelsfeest of een bedrijfsuitje. Een bedrijfsfeest, zakelijke borrel of een afscheidsfeest voor een jubilaris is mogelijk vanuit de Veerhaven op de driemaster Amazone.

 

Relatiedag op zeilschip

In een ongedwongen sfeer uw relaties ontvangen op een historisch zeilschip. Een dag die uw relaties zich nog lang zullen herinneren.

Nodig uw zakelijke relaties uit voor een prachtige zeiltocht aan boord van een historisch zeilschip vanuit Rotterdam en omgeving. Het schip draagt uw signatuur door o.a. de aankleding binnen en uw vlag in de mast! De informele sfeer, het ruime uitzicht over het water, de voortreffelijke gastvrije service en de traditionele ambiance van het schip zijn dé ankers voor een geslaagde dag. Een dag zeilen vol goede gesprekken. Het schip vertrekt en alle aandacht richt zich op de vaart en het zetten van de zeilen. De gasten kunnen actief participeren en u heeft de mogelijkheid om op een informele wijze de contacten te verstevigen. De bijzondere ervaring aan boord en de uitstekende culinaire verzorging door onze scheepskok zullen uw cliënten of leveranciers zich nog lang herinneren.

 

Bedrijfsuitstapje op het Haringvliet

Met uw collega's er lekker tussenuit. Sportief bezig zijn of heerlijk ontspannen en genieten van de uitgestrektheid van het water in Rotterdam en omgeving.

Met als uitvalsbasis Hellevoetsluis biedt de driemastzeilschoener Amazone een prima mogelijkheid voor een bedrijfsuitstapje. Het programma wordt geheel op maat samengesteld. Dit kan zich volledig aan boord afspelen, maar combinaties met walactiviteiten zijn ook mogelijk.

Zo kan de tocht vooraf worden gegaan door een bezoek aan het oude marinedok in Hellevoetsluis of een wandeling over de stadswallen. Ook kan tijdens de vaartocht een stop worden ingelast voor een walactiviteit. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Haringvliet-expo (deltawerken) in Stellendam of een fietstocht in de natuur rond Middelharnis.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid de vaartocht op de Amazone te combineren met het zeilen op scherpe jachten. De Amazone fungeert dan als moederschip voor een aantal jachten waarop steeds groepjes collega's hun capaciteiten kunnen testen. Uiteraard onder leiding van ervaren instructeurs. Aan het einde van de dag kan een korte wedstrijd worden uitgezet voor de topteams.

 

Meer informatie?

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw evenement of bedrijfsfeest:

010-4146728 of 0622-787207

Tips en Ideeën

Zeilend bedrijfsfeest
Relatiedag op zeilschip
Bedrijfsuitje Haringvliet
Maritiem vergaderen
Varend teambuilden
Thema-vaartochten
Varen & actief aan wal

 

Andere wensen?

U heeft veel keuze-mogelijkheden in tochten en schepen in Rotterdam en omgeving.
Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste schip voor uw evenement of bedrijfsuitje.

Voor al uw evenementen en bedrijfsfeesten kunt u een offerte op maat aanvragen.

Of bel ons op:
010-4146728

 

Varend
teambuilding op
een groot zeilschip

Waar kan het versterken van de teamgeest beter dan aan boord waar u samen met uw collega's of verenigingsleden een groot zeilschip bemand? Bij zeiltochten voor managementtrainingen of teambuilding is de rol van de passagiers minder vrijblijvend dan bij andere tochten. Want op duidelijke wijze worden taken verdeeld. De bemanning is alert, maar stelt zich terughoudend op. 'Bewerkelijke' scheeps-bewegingen worden niet uit de weg gegaan.

Gaat uw team deze uitdaging aan? Bel voor meer informatie: 010-4146728

 

Culinaire invulling van uw evenement of bedrijfsfeest mag niet ontbreken

Naast het adviseren over en het aanbieden van het juiste schip voor uw evenement of bedrijfs-feest, zijn wij gespeciali-seerd in het organiseren van de culinaire invulling van uw evenement of bedrijfsfeest. Wij geven u graag vrijblijvend suggesties om uw culinaire wensen optimaal te realiseren.

Laat u informeren over de culinaire mogelijkheden:
010-4146728

 

Uitstapjes in de omgeving

Het programma aan boord voor uw evenement of bedrijfsuitstapje kan gecombineerd worden met diverse activiteiten aan wal:

• In Hellevoetsluis kunt u Haringvliet Expo bezoeken.

• In Kinderdijk mag u de prachtige Hollandse molens niet missen.

• Zeker een bezoek waard is de storm-vloedkering in Maassluis.

• In de Schiedamse Branderij De Tweelingh kunt u zien hoe het distillaat Notaris gemaakt wordt.

• In de zilverstad Schoonhoven vindt u het goud- zilver- en klokkenmuseum met een bijzondere collectie van internationaal belang.

• En in het enige visserijmuseum in Nederland dat geheel gewijd is aan het visserijverleden, kunt u ontdekken hoe de visserij vroeger werkte.

Korte rondvaart met uw groep door de haven van Rotterdam Rondvaart met een zeilschip door Rotterdam Met een partyschip varen door de haven van Rotterdam Evenenmenten en Bedrijfsfeesten tijdens een havenrondvaart door Rotterdam Aanvraag formulier voor een rondvaart door de haven van Rotterdam Startpagina rondvaart Rotterdam
 

© 2017 Rederij Halfland | bedrijfsuitjes op www.partyschepencentrale.nl | rederij@halfland.nl | 010-4146728 of 0622-787207

RONDVAART Rotterdam